Ons team van specialisten

Hélène

In 1995 ben ik gestart met Ligne de Beauté op de Markt in Roosendaal, waar we nog steeds zijn gevestigd.

Al op jonge leeftijd had ik passie voor dit vak en na inmiddels meer dan 25 jaar hierin werkzaam te zijn, doe ik dit nog steeds met veel plezier. Deze ervaring heeft me geleerd dat een gezonde innerlijke balans een positieve invloed heeft op het uiterlijk. Ons motto ‘The Beauty of Body and Skin Reveals the Beauty Within’ is dan ook geen fabeltje. Om onze behandelingen zoveel mogelijk hierop aan te laten sluiten heb ik me tevens gespecialiseerd in Kinesiologie.

Mijn overige specialisaties zijn permanente make up en fractional needling.

Joyce

Mijn naam is Joyce en ik ben werkzaam als allround schoonheidsspecialiste. Ik verzorg ook de hand- en nagelbehandelingen.

Je mag van mij verwachten dat je altijd een eerlijk en vakkundig advies krijgt. Een gerichte behandeling afgestemd op jouw huidtype, met je eigen natuurlijke schoonheid als uitgangspunt. Voor mij is het belangrijk dat je als klant kunt genieten van heerlijke behandelingen met mooie resultaten.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en de laatste trends volg ik nog regelmatig workshops en cursussen.

Judith

Sinds December 2021 maak ik onderdeel uit van team Ligne de Beaute.  

Met mijn ruim 12 jaar ervaring in de zorg, zit het zorgen voor anderen en voor u 'in mijn bloed' en vind ik het erg belangrijk dat mensen er goed uitzien. Ik heb sinds kort, met veel energie, mijn stap gemaakt naar schoonheidsspecialiste.  

Het contact met mensen vind ik erg leuk en ik maak er dan ook graag een ontspannen en gezellige behandeling van. Hierna hoop ik u met een glimlach en vol zelfvertrouwen weer naar huis te laten gaan!

Wij werken uitsluitend met producten van:

© Ligne de Beauté