Ons team van specialisten

Hélène

In 1995 ben ik gestart met Ligne de Beauté op de Markt in Roosendaal, waar we nog steeds zijn gevestigd.

Al op jonge leeftijd had ik passie voor dit vak en na inmiddels meer dan 25 jaar hierin werkzaam te zijn, doe ik dit nog steeds met veel plezier. Deze ervaring heeft me geleerd dat een gezonde innerlijke balans een positieve invloed heeft op het uiterlijk. Ons motto ‘The Beauty of Body and Skin Reveals the Beauty Within’ is dan ook geen fabeltje. Om onze behandelingen zoveel mogelijk hierop aan te laten sluiten heb ik me tevens gespecialiseerd in Kinesiologie.

Mijn overige specialisaties zijn permanente make up en fractional needling.

Joyce

Mijn naam is Joyce en ik ben werkzaam als allround schoonheidsspecialiste. Ik verzorg ook de hand- en nagelbehandelingen.

Je mag van mij verwachten dat je altijd een eerlijk en vakkundig advies krijgt. Een gerichte behandeling afgestemd op jouw huidtype, met je eigen natuurlijke schoonheid als uitgangspunt. Voor mij is het belangrijk dat je als klant kunt genieten van heerlijke behandelingen met mooie resultaten.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en de laatste trends volg ik nog regelmatig workshops en cursussen.

Jitske

Ik ben sinds 2015 allround schoonheidsspecialiste met de specialisaties acne en bindweefselmassage. Naast het cosmetisch behandelen van de huid heb ik ook veel interesse in huidproblemen. Daarom heb ik ervoor gekozen om door te studeren tot huidtherapeut. Wanneer klanten last hebben van acne, huidveroudering of ongewenste haargroei, merk ik dat ze letterlijk en figuurlijk niet fijn in hun vel zitten. Het geeft dan veel voldoening om d.m.v. het juiste advies en de juiste behandeling(en) iemand weer wel goed in zijn vel te laten zitten en te zien dat deze tevreden de salon verlaat.

Mijn specialisaties zijn gezichtsbehandelingen, ontspanningsmassages, IPL, acnebehandelingen en bindweefselmassage.

Lotte

Ik ben in het vak Schoonheidsspecialiste gerold door mijn passie voor mensen en schoonheid. Wanneer iemand zich innerlijk  goed voelt, zie je dat meteen aan de huid.
De huid liegt niet. Elke emotie of ieder probleem, dat zich in het lichaam afspeelt, wordt hierop gereflecteerd. Dat maakt mijn vak zo interressant en zo mooi.

Mijn specialisaties zijn bindweefselmassage, acne en Shiatsu massage.

Wij werken uitsluitend met producten van:

© Ligne de Beauté