TC Cryo – afslanken

Prijs: € 349,00   -   Behandelingen: 3

Met de TC Cryo kun je vet verliezen en op natuurlijke wijze door het lichaam af laten voeren zonder medische ingreep! Met slechts 3 behandelingen van een uur verdeeld over 6 weken met het TC CRYO apparaat gaat u een duidelijke, blijvende afname van vetophoping zien! Je hoeft de kuur maar éénmalig te doen.

De behandeling is snel, effectief, veilig en pijnloos. Zonder injecties, operaties, of herstelperiode. Deze nieuwe techniek maakt het mogelijk vet op specifieke plaatsen als buik, taille (love handles), bovenbenen (zadeltassen) en rug gericht te behandelen zonder weefsel te beschadigen. De verwijdering van de vetcellen is blijvend; vet dat weg is, is weg. De resultaten zullen even lang behouden blijven als bij liposuctie. Indien je je gewicht op peil houdt door voldoende beweging en een gezonde leefstijl, zullen de resultaten ook op lange termijn stabiel blijven.

Afhankelijk van het lichaamsdeel kan per kuur 3 tot 10 cm vermindering van de omvang gerealiseerd worden. Na de behandeling is geen hersteltijd nodig en kun je gewoon jouw dagelijkse werkzaamheden voortzetten. Dat maakt de behandeling een perfect alternatief voor liposuctie. U zult versteld staan van de resultaten!

Wij werken uitsluitend met producten van:

© Ligne de Beauté