HC 7 Radio Frequenz Therma-Lift

Prijs per behandeling: € 89,00

Kuur van 3 behandelingen: € 240,00

De HC7 Radio Frequenz Therma-Lift is gebaseerd op de modernste radio-frequentie-technologie. De Radio frequentie technologie is voor het verminderen van rimpels en voor versteviging van de huid van het gezicht en rond de ogen. De behandeling is pijnloos, zonder bijwerkingen, snel, effectief en veilig!
Door het effect van de radiogolven en de gewenste warmte ontwikkeling bij de behandeling, wordt de stofwisseling versneld en de vorming van nieuw collageen gestimuleerd. De elasticiteit van de huid wordt verhoogt, hyaluron kan beter binden aan de strakke structuur van het collageen. De contouren worden steviger en gladder. De rimpels worden gladgestreken en de huid ziet er fris uit.

Het effect is direct zichtbaar!
Natuurlijk lifting – effect, gladdere en strakkere huid en steviger huidweefsel.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

De huid wordt voorbereid met een AHA peeling en neutraliser en daarna wordt het serum (aangepast aan huidtype en wens van de klant) aangebracht. De behandeling duurt 45 minuten. Het apparaat werkt met warmte en is ongeveer 42-45 graden, zeer aangenaam dus! Het beste resultaat bereik je met een kuurbehandeling van 3 behandelingen, 1 keer per week.

Wij werken uitsluitend met producten van:

© Ligne de Beauté