Age summum

Prijs: € 99,50   -   Duur: 50 minuten

Uw gezicht jaren jonger laten lijken

Guinot, expert op het gebied van anti-aging, heeft age summum gecreëerd. Een behandeling die technologie en exclusieve grepen combineert voor een zichtbaar resultaat op de verouderingsverschijnselen. Vanaf de eerste stap van de behandeling lijkt de huid jonger en worden de lijntjes verminderd.

Krachtige werkzame bestanddelen, de huid lijkt spectaculair jonger

Onder haar deskundige vingers laat de schoonheidsspecialiste het regenererende serum met het Cellevencomplex met 56 biologische werkzame bestanddelen en bijzonder geconcentreerde Vitamine C doordringen. Deze unieke bestanddelen regenereren de celactiviteit doeltreffend en geven de huid zo nieuw leven. De behandeling gaat verder met een anti-aging massage met 15 exclusieve grepen om de weefsels te verstevigen en huidverslapping te bestrijden. De huid wordt vitaler.  

De Age Summum behandeling eindigt met het aanbrengen van een anti-aging masker voor een prachtige stralende huid, met Pro-Collageen. De huid wordt onmiddellijk strak getrokken. Aan het einde van de behandeling lijkt de huid meteen jonger en zijn de verouderingsverschijnselen verminderd.

Uw schoonheidsresultaten
  Uw rimpels en lijntjes worden onmiddellijk gladgestreken (- 39,7%* rimpels).
  Uw huid wordt verstevigd (+ 48,7%** elasticiteit).
  Uw gezicht straalt weer.

Wij werken uitsluitend met producten van:

© Ligne de Beauté